contact us+352 34208 08294 (0,30 €/min)
help@poferries.com
England

Dover haven

P&O Ferries vaart op de Eastern Docks van Dover, in het zuidoosten van Engeland

Gelieve er bij het plannen van uw reis rekening mee te houden dat voertuigen 30 minuten voor vertrek dienen in te checken en voetpassagiers 45 minuten voor vertrek.

Adres:
Travel Centre
Eastern Docks
Dover
Kent
CT16 1JA

Google Maps »

Met de auto:
De ferryterminal ligt op ongeveer anderhalve kilometer van het centrum van Dover en is gemakkelijk te bereiken via de snelwegen M2 en M20.Als u Dover nadert, kunt u de borden volgen voor de ferry terminal.Blijf links rijden als u de haven binnenkomt en kies de baan ‘Vehicles with Reservations’ naar de check-in balies.

Voor diegenen die de auto in Dover willen achterlaten, is er parkeergelegenheid voor de korte en lange termijn, in de parkeergarage bij de ingang van de haven.Tegenover het Travel Centre kunt u maximaal 15 minuten gratis parkeren om personen af te zetten. De parkeergelegenheden in de haven worden tegen redelijke tarieven aangeboden door Dover Harbour Board.

Met de trein:
Het dichtstbijzijnde treinstation is Dover Priory, op circa 2,5 kilometer afstand van de haven en circa 1 uur rijden van Londen St Pancras. Voor voetpassagiers pendelt een normale lijnbus tussen het station en de ferryterminal van 07:00 tot 21:00uur. Een enkele reis kost circa £2 per persoon.

Met de intercitybus:
National Express onderhoudt een reguliere busdienst naar de ferryterminal. Vanaf Londen Victoria duurt de reis ongeveer 2,5 uur en de bus stopt vlak voor het Travel Centre.

Leicestershire railwayTower Bridge in LondonTrumpet players in England